Kroppsstrumpor – vad skall man tänka på?

Kroppsstrumpor och heta och kan verkligen hetta upp stämningen i sovrummet, få dig att känna dig extra sexig eller få din partner att verkligen bli upphetsad.

Utbudet på kroppsstrumpor, samt märken är stort. Det finns hur mycket som helst att välja på och bara fantasin sätter gränserna på vad de olika tillverkare kan hitta på.

Rutmönster, blommiga eller abstrakta mönster?

De enklaste kroppsstrumporna, klassiker, som de flesta oftast har köpt är de av nät på hela kroppsstrumpan. Ett när kan vara finmaskat eller grovmaskat, samt allt däremellan. Många kroppsstrumpor kombinerar även olika tätheter för att uppnå mer eller mindre genomskinliga delar på plagget.

Sedan finns det kroppsstrumpor som har alla möjliga typer av mönster, vissa med vackra, klara blommiga mönster, samt vissa av en mer abstrakt natur som inte kan direkt förklaras. Vissa har bara helt enkelt abstrakta formen i former av cirklar eller ovala öppningar.

Kroppsstrumpa från Passion

Öppen gren eller inte?

I 99% av fallen eller mer har de flesta kroppsstrumpor öppen gren, vilket också är oftast väldigt självklart. Kroppsstrumpor är väldigt åtsittande plagg, kan vara knepiga att få på och av snabbt, så öppen gren underlättar en hel del om det hettar till snabbt, samt om man vill ha det sexiga plagget på vid de erotiska stunderna.

Vilka material och hur tvättar man?

De flesta kroppsstrumpor eller tillverkade av polyamid och elastan i en lämplig blandning. Oftast är de väldigt elastiska och även om de går att maskintvätta i 30/40 grader, så rekommenderas handtvätt för att de skall hålla längre. Skulle man tvätta i tvättmaskinen, så rekommenderas en tvättpåse, en sådan som också används till BH.

Är det stor skillnad på de olika märken?

Oftast ställer man sig den frågan när man tittar på priserna, som kan gå från ca. 100 kr till kanske 500 kr för en kroppsstrumpa. I vissa fall skiljer dessa sig i kvalité, vilket påverkar priset, men många gånger har man inga stora förväntningar på hur länge en kroppsstrumpa skall hålla och därför kan billigare modeller vara prisvärda om man vill ha flera olika modeller och på så sätt ha en variation.

En rekommendation är att titta på europeiska märken, samt också de plagg som tillverkas i Europa. Idag tillverkas kroppsstrumpor i både Polen och Italien. Fördelen med dessa kan vara att de är av bättre kvalité, men det kan inte garanteras. Dock är de oftast väl anpassade till europeiska storlekar och man får oftast något som passar väl jämfört med storleken som den bör ha.

Kroppsstrumpa från Baci